Musiktävling

Rolig musiktävling i goda vänners lag

Kan du sjunga? Klart du kan! I vår roliga musiktävling är det viktigare att vilja och våga än att sätta tonerna perfekt. Tillsammans med dina lagkamrater och under ledning av vår eminente ”programledare” Danien Niljanson släpper du loss i en Doobidoo-liknande tävling. Förutom att du får tillfälle att upptäcka skönsjungande kollegor eller kompisar kommer ni tillsammans ha riktigt kul, vilket känns viktigast för oss. Och om någon i ditt lag är en riktig musiknörd som har full koll på popmusik i allmänhet, är specialist på schagers och mello-låtar eller bara har ett ovanligt bra minne för sångtitlar och melodier är det en bonus. För även om resan är målet för vår populära musiktävling så känns det såklart alltid kul att kunna trycka till arbetskamraterna eller kompisarna i motståndarlaget med en sjungande, rungande tävlingsvinst!

Att sjunga tillsammans – perfekt teambuilding

Att svetsa samman gänget och teambuilda kan göras på många olika sätt. Vi på Skogens Hus är övertygade om att musik ska byggas utav glädje och att glädje är den kanske viktigaste ingrediensen för att känna samhörighet och stärka gruppen. För oss och för vår glädjespridare Daniel är förstapriset i musiktävlingen på Skogens Hus just det – lyckas vi få er på gott humör och ha det riktigt kul tillsammans har vi lyckats.

Det som sjungs i skogen stannar i skogen…

Välkomna att boka in er på en fantastiskt rolig utmaning hos oss på Skogens Hus – med gott humör, leklust och oömma öron kommer ni långt. Samla ihop jobbgänget eller kompisarna och ladda för en sångtävling ni sent kommer att glömma. Och kom ihåg – i skogen kan ingen höra er sjunga!