Samarbete med Marita Skogum

Med Maritas profession som kommunikolog och samlad kompetens av erfarenhet och kunskap lotsar hon ledare, ledningsgrupper och medarbetare i kommunikation och förändringsprocesser, utbildar och föreläser, för bärbar och användbar kompetens.

Marita Skogum växte upp i Berghem, strax söder om Skene, i södra Västergötland. Marita var 90-talets gigant inom svensk orientering. Med flertalet medaljer i VM, SM och nordiska mästerskapen. Hon har också meriter som förbundskapten för både dam- och herrlandslaget samt utsedd till årets idrottskvinna i Sverige 1989.

”Min vision är att uppnå vitalitet och hållbarhet”

Jag är glad för samverkan med Skogens Hus. Naturen är en god metafor på hur ett system fungerar systemiskt och vi människor likaså. Både inom som mellan oss. Genom god pedagogik och naturen som miljö, där alla dina sinnen blir aktiverade, kommer du och din grupp få ut det du önskar.

Med Skogens Hus och Maritas expertis kan vi erbjuda något unikt för dig och ditt företag. Tillsammans med god mat och dryck skräddarsyr vi ett upplägg med en stor variation och upplevelsen blir total.

Välkomna att boka.


Läs mer om Marita Skogum på skogum.se

För priser och upplägg, kontakta Tommy Johansson på 0705 – 88 02 77 eller mejla info@skogenshus.nu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page