Femkamp

Tävla i femkamp och stärk lagandan

Varför inte krydda kickoffen med vår omvittnat roliga 5-kamp? Eller utmana barndomsvännerna för att se vem som är vassast i våra sköna femkampsgrenar? Oavsett vilket sammanhang det gäller eller vilka ni är ser vi till att ni får tävla, utmanas och skratta efter era förutsättningar. Det sistnämnda gäller förstås inte riktigt dåliga förlorare men humöret brukar höjas efter en tröst-öl eller ett dopp i badtunnan eller något annat stärkande här i skogen. Och självklart behöver ni inte förbereda något själva, vår eminente tävlingsledare ser till att allt är på plats. Tänk bara på att inte svida upp med kostymen eller finklänningen inför femkampen – när tävlingslusten väcks kan det gå hett till även för dem som bara ser det som en kul grej…

Skräddarsydd 5-kamp för just ditt gäng

I vår uppskattade femkamp ingår många utmanande och roliga grenar, som kan handplockas och anpassas efter era önskemål. Vad sägs exempelvis om att utmana polarna eller chefen på vår egen variant av nattduellen, känd från Mästarnas mästare? Och vem av er är egentligen stadigast på handen när det blir dags för luftgevärsskytte? Bland våra övriga 5-kampsgrenar finns balansboll, bränna snöre och Hole in one. Exakt hur de går till får ni veta när ni kommit hit till Skogens hus. Vi vill ju inte att ni ska kunna tjuvträna i alla tävlingsgrenar innan det blir allvar.

Roliga utmaningar i härlig skogsmiljö

Så lita på oss och lägg in en klassisk femkamp men med nytänkande inslag när det är dags för teambuilding eller uppstart med idrottslaget. Kombinationen av roliga utmaningar, härlig skogsmiljö och inte minst er interna prestige brukar bli en magisk kombination! Så släpp fram din inre tävlingsmänniska och visa var femkampsskåpet ska stå. Det kommer bli kul.

Exempel på grenar:

  • Nattduellen
  • Luftgevär
  • Balansboll
  • Bränna snöre
  • Hole in one
  • Och mycket mer..

Så kom igen, väck din tävlingsmänniska till liv och kom ut i skogen!