Boende

Skogens Hus erbjuder boende fräscha stugor i ett naturskönt område med skogen som närmsta granne. Vi har 4 stugor med 4-5 bäddar, kök, toalett och dusch. Varför inte kombinera boendet i samband med en konferens, företagsaktivitet eller en tripp till det omåttligt populära Gekås i Ullared. Privatpersoner är också självklart välkomna att boka. Boka snabbt och enkelt via webben eller kontakta oss så hjälper vi dig. Välkomna till en pärla mitt i skogen.

Övernatta

Boende i Skogens Hus

Varför inte övernatta i våra fräscha stugor på 25m² i samband med våra evenemang. Berätta vad ni vill få ut av er vistelse hos oss, så snickrar vi på Skogens Hus ihop ett paket som passar alla.

Boende i Skogens Hus
Sofia
2020-08-10
10
☺Lugnet mitt i skogen var fantastiskt! Superfint spabad.
Anders
2020-08-01
9,0
☺Mysigt med en stuga en bra bit in i skogen, bra service, härlig veranda. Efter att vi tagit en familjetur till Navsjön för utmärkt bad och motion en 20 minuter med bil bort fick vi direkt erbjudande om ett uppfriskande spa-bad på anläggningen - en fin bonus vi inte räknat med även om den ingick👍😀. Tack från oss! ☹Finns lite av det mesta i stugans lilla köksdel, men inga gafflar av någon anledning - kanske någon tidigare gäst fick med sig dem?
Vikram
2020-07-28
10
☺Location was amazing. The owner is a star and great guy! He set up the barbecue and the fire for us. Hot Tub was a good addition for kids to chill out! Highly recommended!
John
2020-07-27
8,0
☺Fantastiskt lugnt och tyst läge mitt i ingenstans. Kör man mc kan det vara bra att känna till att sista kilometrarna är grusväg. Väl framme möter man lugnet och parkerar utmärkt intill sin stuga. Det finns 4 stugor att boka. Vilket innebär att det sällan kan bli särskilt stökigt, även ifall olika sällskap bokat samtidigt. Jättetrevligt med bubbelkopp under bara himlen. Eller sitta och njuta ev en iskall öl på sin balkong. ☹Möjligtvis något dåligt skyltat.. om nu det skulle vara någon nackdel..?!
Linus
2020-07-19
10
☺Jätte lugnt och fint ställe med möjlighet att slappna av. När barnen lekte utanför stugan i skogen badade vi i spa badet. Jätte bra service och underbar mat.

Turistattraktioner

Att göra

Vill man röra sig utanför boendeområdet är det också nära till Gekås Ullared, Strömmared fruktodling, Ekarebo skvaltkvarn, Viskadalens gårdsglass med mera.

Fakta om stugorna

  • 4 stugor med 4-5 bäddar i varje stuga.
  • Ett litet kök med ugn, kokplattor samt kylskåp.
  • Egen toalett med dusch.
  • Sängkläder ingår.
  • Två uteplatser till varje stuga för bästa utsikt.
  • Husdjur tillåtet.
  • Barn och handikappsvänligt.
  • Rökning ej tillåten.

Boka övernattning

Har du frågor om boendet eller vill boka stugorna?

Kontakta Tommy på telefon: 0705 – 88 02 77 eller mejla info@skogenshus.nu.