Skip to main content

Kunden har ordet

Vad säger våra besökare om Skogens Hus?

Vi är alla supernöjda med vår vistelse hos er på Skogens Hus, det var ett perfekt ställe att ha vår sammankomst på och 5 kamps lekarna var roliga och annorlunda. Ett fint bemötande från Tommy från första till sista kontakten, en flexibel man som kan läsa av gruppen. Maten var otroligt god och vällagad. Återkommer mer än gärna.

Carita Wennerlöf

Skogens Hus gjorde vår Kickoff till ett mycket trevligt och minnesvärt evenemang. Kort sagt -En Pärla mitt ute i skogen helt perfekt för en lyckad Kickoff!

Tommy Marklund, Addtech AB

Vi ville ha en informationsintensiv, rolig och teambuildande dag med folk från Bergen i Norge till Sjöbo i södra Sverige. Tillsammans med Tommy på Skogens Hus landade vi i ett mycket uppskattat ”potpuri” med bl a workshop med åtta arbetsstationer, varm lunchbuffé, teambuildingaktivitet, mycket god mat och dryck, dans till livemusik, övernattning, god frukost och bussresa till och från Landvetter, Centralstationen etc.

Tack för en mycket lyckad 24-timmars-kick-off.

Mvh Anders, Kungsäter Kök AB

Vi hade en fantastiskt trevlig utbildningsdag på Skogens Hus. Originella lokaler och skogen alldeles vid knuten gjorde dagen till en lugn men effektiv dag. Bada i tunna endast till skenet av facklor var otroligt mysigt. Tillmötesgående och flexibel personal samt väldigt god mat gör att jag starkt kan rekommendera Skogens Hus som mötesplats.

Kalle Johansson, VD Skene Järn

Tack för en fantastisk dag och kväll! Denna dagen kommer vi sent att glömma. Alla var så glada och nöjda i måndags när de kom till jobbet. Tack än en gång!
Varma glada påskhälsningar

Henrik, CS Möbelfabrik

Tack Tommy! …
för en mycket god lunch, trevligt bemötande och en perfekt organisation! Många av personalen har hört av sig och öst beröm över er!

Staffan Johansson, Rektor väst

Här på Skogens Hus kändes det direkt som att komma hem. Ett välkomnande handslag, härliga lokaler och många chanser till kreativa grupparbeten och workshops. Att maten även den var ypperlig behöver jag väl knappast nämna …

Jan Björklund, Happy Team

Ett stort tack till Tommy med personal för en lyckad dag och kväll i Skogens hus. Vi började med matlagning över öppen eld där vi stod för matlagningen. Efter en god lunch tog vi oss an femkampen. Hornen växte ut och dom ”grå” sattes i arbete. När femkampen var avgjord och ett vinnande lag var korat kopplade vi av i badtunnorna för att senare på kvällen avsluta med en trerätters middag. Bra arrangemang för en god gemenskap.

Nils Andersson, Derome Förvaltning AB

Var kan vara bättre att ha en konferens om Bioenergi i allmänhet och pellets i synnerhet än i skogen! Och då är Skogens Hus det perfekta stället, vildmark runt hörnet. Vi hade en härlig dag med en underbar konferensanläggning, mat i toppklass, trevlig och tillmötesgående personal samt att vi avslutade dagen med en femkamp i skogen. Både våra kunder och vi på Derome Bioenergi kommer att bära med oss positiva minnen från dagen hos er. På återseende!

Stefan Lyrevall, Derome Bioenergi AB

Jag vill tacka för en mycket trevlig dag på Skogens Hus. Vi hade ingen aning om var vi skulle hamna och när vi väl var framme så var vi verkligen mitt ute i skogen. Atmosfären var perfekt för att skapa bra sammanhållning och flera av oss tyckte att detta var den bästa teambuilding-aktivitet som vi har gjort. Avslutningen med lite gott att dricka ihop med vedeldad badtunna gjorde totalintrycket ännu bättre!

Stefan Johansson, STEMA Tryckeri

Tack Tommy med personal!
Vilken höjdare de var att få fira sin 70 årsdag på skogens hus. Att bli bemött på ett så proffsigt, artigt, trevligt o kunnigt vis av dig och dina medarbetare. De gjord att jag och mina gäster blev direkt på ett sprudlande humör. Att komma in i denna mysiga lokal med levande ljus och så vacker dukning, ja allt var bara så perfekt, Allt bara flöt utan stress. Maten som inte bara var vacker att titta på, var fantastisk god också. Alla mins gäster har lovordat denna fest och plats till de bästa tänkbara.
Jag rekommenderar skogens hus till alla jag träffar. Åk dit ni kommer aldrig att ångra er.
Ett  jätte stort tack för en oförglömlig kväll på skogens hus.

Inger Thorstensson, Horred

Horreds IF valde Skogens Hus för att de kan erbjuda färdigt koncept och dessutom verkar lokalt. Vi samlade alla våra duktiga ledare med respektive för en dag där vi bara skulle ha roligt tillsammans. Och det hade vi!
För mig var det första gången hos Tommy och hans gäng, kan man komma längre in i skogen?! Det blev en eftermiddag fylld med olika utmaningar där vi som ledare ställdes på olika prov och där ibland samarbetsförmågan verkligen testades. Något som är en förutsättning för att en förening ska fungera. Grand Final med Duellen var suverän!
Avslutningsvis en fantastisk god middag på kvällen där det blev många samtal och utbyten av idéer för att utveckla vår fina förening.
Tusen tack till hela gänget på Skogens Hus!

Lena Brunnsåker, ordförande Horreds IF

Vi hade en kanon upplevelse på skogens hus i Lördags. Ända från början har Tommy varit tillmötesgående med allt från lekar till mat. Hämtade oss i Tvååker och körde oss säkert fram och tillbaka. Väl framme på Skogens Hus hade dom tänt mysiga facklor och lyktor. Vi gjorde 5-kamp, dream team och nattduell. Vi fick underbart god mat som var fint upplagt på tallrik, gott vin och trevlig personal. Efter maten badade vi, vilket var en härlig avslutning på kvällen.

På återseende, Bruden och Älgarna

Horreds Bordtennisklubb vill framföra ett stort tack till Tommy med personal för en mycket trevlig kick-off på Skogens Hus! Dagen inleddes med konferens och följdes av femkamp och andra roliga lekar. Tävlingsskallarna var påkopplade och skratten många. Den efterföljande middagen var god och kvällen avslutades lite senare med många människor, i en tunna, under bar himmel. Ljuvligt!

Niklas Knutsson, ordförande Horreds BTK

Vi på Kungsäter kök uppskattar verkligen miljön både vad gäller belägenheten som ert bemötande och den goda mat och underhållning som ni lyckats paketera varje gång på ett kvalitetsmässigt bra sätt.

Senaste Julbordet var suveränt med finess och kvalitet. Med matbord och miljön runt eldstaden så blev mysfaktorn och julstämningen på topp. Årets upplägg med live musik som följde med akustisk gitarr och sång till maten för att sedan växla upp till elgitarr och sång i grannstugan och klackarna i taket blev mycket lyckat och kommentarer från många  blev,  ” bästa festen hittills”,  vilket naturligtvis kändes extra roligt när årets julbord dessutom var med respektive som tack efter ett mycket bra 2015 för oss på Kungsäter kök.

Anders, Kungsäter Kök

Tack för en trevlig kväll på Skogens Hus. Kvällen startade med att vi blev serverade glögg av en väldigt charmig Tomte. Sedan gjorde vi nattduellen, väldigt kul. Julmaten serverades på tallrik först en med sill med mera och gott och fint upplägg. Tallriked två bestod av kallskuret. Tallrik tre varm julmat. Och till sist risalamalta och kaffe.

Allt gott och vällagat och fint upplagt.

Anki, Öxnevalla Åkeri AB

Det var en otroligt rolig och trevlig kväll. Alla var nöjda och det var många som ville att vi skulle stannat längre. Vi åkte hem strax före 23. Femkampen va roligt och inte så farligt som några trodde. Det var ju inga som visste vart vi skulle, bara de va kul och höra alla gissningar. Maten va kanon, enkel men otroligt vällagad och smakfull. Bra service. Vi fick en härlig kväll med mycket skratt. Vi fick förslag av många att nästa fest skall anordnas på Skogens hus till våren.

Varbergs Taxi AB

Tack Tommy, än en gång stort tack för en välregisserad middag! Vi och alla gäster är supernöjda med så god mat, perfekt tillagad, bra service och trevlig och rolig serveringspersonal. Tack för att ni var med och gjorde min kväll fantastisk.

Kram, Katarina